Skip links
Explore
Drag

מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות

האמור בתקנון זה מתייחס באופן שווה לכל המינים, והשימוש בלשון זכר הוא מטעמי נוחות בלבד.

 

תאריך תוקף: 01.01.2020

 

  1. הקדמה

ברוכים הבאים לאיי טאלנט אי אס בע”מ

איי טאלנט בע”מ ( (“אנחנו”, “אנחנו” או “שלנו”)

מפעילה https://www.italent.co.il / (להלן “שירות”).

מדיניות הפרטיות שלנו מסדירה את ביקורך בכתובת https://www. italent.co.il / ומסבירה כיצד אנו אוספים, שומרים וחושפים מידע הנובע מהשימוש שלך בשירות שלנו.

אנו משתמשים בנתונים שלך כדי לספק ולשפר את השירות. על ידי שימוש בשירות אתה מסכים לאיסוף מידע ושימוש בו הינו בהתאם למדיניות זו. אלא אם כן מוגדר אחרת במדיניות פרטיות זו, לתנאים המשמשים במדיניות פרטיות זו יש את אותן המשמעויות כמו בתנאים וההגבלות שלנו.

התנאים וההגבלות שלנו (“תנאים”) חלים על כל השימוש בשירות שלנו ויחד עם מדיניות הפרטיות מהווה את ההסכם שלך איתנו (“הסכם”).

  1. הגדרות

שירות משמע אתר https://www.italent.co.il שאיי טאלנט אי אס בע”מ מפעילה.

נתונים אישיים פירושם נתונים על אינדיבידואל שניתן לזהות אותו מאותם נתונים (או מאותם מידע ומידע אחר שנמצא ברשותנו או שהם עשויים להגיע לרשותנו).

נתוני שימוש הם נתונים שנאספים אוטומטית או שנוצרים על ידי שימוש בשירות או מתשתית השירות עצמה (לדוגמה, משך זמן ביקור העמוד).

קוקיז הם קבצים קטנים המאוחסנים במכשיר שלך (מחשב או מכשיר נייד).

בקרת נתונים פירושה אדם או יישות משפטית אשר (לבדו או במשותף או במשותף עם אנשים אחרים) קובע את המטרות שלשמן או את אופן הטיפול של מידע אישי כלשהו או אמור להיות מעובד. לצורך מדיניות פרטיות זו אנחנו בקר הנתונים של הנתונים שלך.

מעבד נתונים (או נותני שירותים) פירושו כל אדם או יישות משפטית המעבד את הנתונים מטעם מבקר הנתונים. אנו עשויים להשתמש בשירותיהם של ספקי שירותים שונים על מנת לעבד את הנתונים שלך בצורה יעילה יותר.

נושא הנתונים הוא כל אינדיבידואל הנושא מידע אישי.

המשתמש הוא האדם המשתמש בשירות שלנו. המשתמש תואם את נושא הנתונים, שהוא נושא המידע האישי.

 

  1. איסוף מידע ושימוש בו

אנו אוספים מספר סוגים של מידע למטרות שונות על מנת לספק ולשפר את השירות שלנו עבורכם.

  1. סוגי נתונים שנאספים

מידע אישי

במהלך השימוש בשירות שלנו, אנו עשויים לבקש מכם לספק לנו מידע מסוים המאפשר זיהוי אישי שניתן להשתמש בו ליצירת קשר או איתורכם (“נתונים אישיים”). מידע המאפשר זיהוי אישי עשוי לכלול, אך אינו מוגבל:

0.1. כתובת דוא”ל

0.2. שם פרטי ושם משפחה

0.3. מספר טלפון

0.4. כתובת, מדינה, עיר, מיקוד, עיר

0.5. נתוני עוגיות ושימוש

 

אנו עשויים להשתמש בנתונים האישיים שלך כדי ליצור איתך קשר עם ניוזלטר, חומרי שיווק או קידום מכירות ומידע אחר שיכול לעניין אותך. אתה יכול לבטל את הסכמתך לקבל מאיתנו את כל התקשורת, או את כולם, על ידי לחיצת הכפתור “הסרה מרישום”.

 

נתוני שימוש

אנו עשויים לאסוף מידע שהדפדפן שלך שולח בכל פעם שאתה מבקר בשירות שלנו או כשאתה ניגש לשירות באמצעות מכשיר כלשהו או באמצעותו (“נתוני שימוש”).

נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כמו כתובת פרוטוקול האינטרנט של המחשב שלך (למשל כתובת IP), סוג הדפדפן, גרסת הדפדפן, דפי השירות שלנו שאתה מבקר בהם, השעה והתאריך של הביקור שלך, משך הזמן שהוקדש לדפים אלה, זיהוי מכשירים מיוחדים ונתוני אבחון אחרים.

כשאתה ניגש לשירות באמצעות מכשיר, נתוני שימוש אלה עשויים לכלול מידע כגון סוג המכשיר שאתה משתמש בו, מזהה ייחודי של המכשיר שלך, כתובת ה- IP של המכשיר שלך, מערכת הפעלה של המכשיר שלך, סוג דפדפן האינטרנט שאתה משתמש בו, מזהי התקנים ייחודיים ונתוני אבחון אחרים.

 

מעקב אחר נתוני עוגיות ( cookie)

אנו משתמשים בעוגיות וטכנולוגיות מעקב דומות כדי לעקוב אחר הפעילות בשירות שלנו ומחזיקים במידע מסוים.

קובצי Cookie הם קבצים עם כמות קטנה של נתונים שעשויים לכלול מזהה אנונימי ייחודי. קובצי Cookie נשלחים לדפדפן שלך מאתר ומאוחסנים במכשיר שלך. טכנולוגיות מעקב אחרות משמשות גם כמו אותות, תגיות ותסריטים כדי לאסוף ולעקוב אחר מידע וכדי לשפר ולנתח את השירות שלנו.

אתה יכול להורות לדפדפן שלך לסרב לכל העוגיות או לציין מתי נשלח קובץ cookie. עם זאת, אם אינך מקבל קובצי Cookie, ייתכן שלא תוכל להשתמש בחלק מהשירות שלנו.

 

דוגמאות לעוגיות בהן אנו משתמשים:

0.1. עוגיות הפעלה: אנו משתמשים בעוגיות הפעלה כדי להפעיל את השירות שלנו.

0.2. עוגיות העדפה: אנו משתמשים בעוגיות העדפה כדי לזכור את העדפותיך ואת ההגדרות השונות שלך.

0.3. עוגיות אבטחה: אנו משתמשים בעוגיות אבטחה למטרות אבטחה.

0.4. עוגיות פרסום: עוגיות פרסום משמשות לשרת אותך עם פרסומות שעשויות להיות רלוונטיות עבורך ועבור תחומי העניין שלך.

 

נתונים אחרים

בעת השימוש בשירות שלנו, אנו עשויים גם לאסוף את המידע הבא: מין, גיל, תאריך לידה, מקום לידה, פרטי דרכון, אזרחות, רישום במקום המגורים וכתובת בפועל, מספר טלפון (עבודה, נייד), כתובת דוא”ל ( עבודה, פרטית) פירוט מסמכים על חינוך, הכשרה, הכשרה מקצועית, הסכמי העסקה, מידע על בונוסים ופיצויים, בני משפחה, מיקום מקום עבודה ונתונים אחרים.

 

 

  1. שימוש בנתונים

איי טאלנט אי אס בע”מ משתמשת בנתונים שנאספו למטרות שונות:

 

0.1. לספק ולשמור על השירות שלנו;

0.2. להודיע ​​לך על שינויים בשירות שלנו;

0.3. כדי לאפשר לך להשתתף בתכונות אינטראקטיביות של השירות שלנו כשתבחר לעשות זאת;

0.4. לספק תמיכת לקוחות;

0.5. לאסוף ניתוחים או מידע חשוב כדי שנוכל לשפר את השירות שלנו;

0.6. לפקח על השימוש בשירות שלנו;

0.7. לאיתור, מניעה וטיפול בנושאים טכניים;

0.8. להגשים כל מטרה אחרת שאתה מציע לה;

0.9. לבצע את התחייבויותינו ולאכוף את זכויותינו הנובעות מכל חוזה שנחתם בינך לביננו, לרבות לצורך חיוב וגבייה;

0.10. כדי לספק לך הודעות על חשבונך ו / או המינוי שלך, כולל הודעות תפוגה וחידוש, הוראות אימייל וכו ‘;

0.11. לספק לך חדשות, הצעות מיוחדות ומידע כללי על מוצרים, שירותים ואירועים אחרים שאנו מציעים הדומים לאלו שכבר רכשת או שאלת עליהם אלא אם בחרת שלא לקבל מידע כזה;

0.12. בכל דרך אחרת אנו עשויים לתאר כשאתה מספק את המידע;

0.13. לכל מטרה אחרת בהסכמתך.

 

  1. שמירת נתונים

אנו נשמור את המידע האישי שלך רק כל עוד נחוץ למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו. אנו נשמור ונשתמש בנתונים האישיים שלך במידה הנחוצה כדי לעמוד בהתחייבויות החוקיות שלנו (לדוגמה, אם אנו נדרשים לשמור על הנתונים שלך בכדי לעמוד בחוקים החלים), לפתור מחלוקות ולאכוף את ההסכמים והמדיניות החוקיים שלנו.

אנו נשמור גם נתוני שימוש למטרות ניתוח פנימיות. נתוני שימוש נשמרים בדרך כלל לתקופה קצרה יותר, למעט כאשר נתונים אלה משמשים לחיזוק האבטחה או לשיפור הפונקציונליות של השירות שלנו, או שאנו מחויבים כחוק לשמור נתונים אלה לפרקי זמן ארוכים יותר.

 

  1. העברת נתונים

המידע שלך, כולל נתונים אישיים, עשוי להיות מועבר למחשבים שנמצאים מחוץ למדינתך, מחוזך, מדינתך או תחזוקתן הממשלתית אחרת, ושמופעלים בהם חוקי הגנת המידע עשויים להיות שונים מאלה המצויים בתחום שיפוטך.

אם אתם נמצאים מחוץ לישראל ובחרתם לספק לנו מידע, שימו לב שאנו מעבירים את הנתונים, כולל נתונים אישיים, לישראל ומעבדים אותם שם.

הסכמתך למדיניות פרטיות זו ואחריה הגשת מידע כזה מייצגת את הסכמתך לאותה העברה.

איי טאלנט אי אס בע”מ תנקוט בכל הצעדים הנחוצים באופן סביר בכדי להבטיח שמטופלים בנתונים שלך בצורה מאובטחת ובהתאם למדיניות פרטיות זו ושום העברת המידע האישי שלך לא תתבצע לארגון או למדינה אלא אם כן קיימות בקרות נאותות לרבות אבטחת הנתונים שלך ומידע אישי אחר.

 

  1. חשיפת נתונים

אנו עשויים לחשוף מידע אישי שאנו אוספים, או שאתה מספק:

0.1. גילוי נאות לאכיפת החוק.

בנסיבות מסוימות, אנו עשויים להידרש לחשוף את המידע האישי שלך אם נדרש לעשות כן על פי חוק או בתגובה לבקשות תקפות מצד רשויות ציבוריות.

0.2. עסקה.

אם אנו או חברות הבת שלנו מעורבים במיזוג, רכישה או מכירת נכסים, ייתכן שהנתונים האישיים שלך יועברו.

0.3. מקרים אחרים. אנו עשויים לחשוף את המידע שלך גם:

0.3.1. לחברות הבנות והסניפים שלנו;

0.3.2. לקבלנים, לספקי שירותים ולצדדים שלישיים אחרים שאנו משתמשים בהם כדי לתמוך בעסק שלנו;

0.3.3. להגשים את המטרה שלשמה אתה מספק אותה;

0.3.4. לצורך הכללת הלוגו של החברה שלך באתר שלנו;

0.3.5. לכל מטרה אחרת שנחשפת על ידינו כשאתה מספק את המידע;

0.3.6. בהסכמתך בכל מקרה אחר;

0.3.7. אם אנו מאמינים שגילוי הכרחי או מתאים להגנה על הזכויות, הרכוש והבטיחות של החברה, לקוחותינו או אחרים.

 

  1. אבטחת נתונים

אבטחת הנתונים שלך חשובה לנו אך זכור ששום שיטת העברה דרך האינטרנט או שיטת אחסון אלקטרוני אינה מאובטחת במאת האחוזים. אמנם אנו שואפים להשתמש באמצעים מקובלים מסחרית כדי להגן על המידע האישי שלך, אך איננו יכולים להבטיח את ביטחונם המוחלט.

 

  1. זכויות הגנת המידע שלך תחת תקנה כללית להגנת נתונים (GDPR)
    אם אתה תושב האיחוד האירופי (האיחוד האירופי) והאזור הכלכלי האירופי (EEA), יש לך זכויות הגנה על נתונים מסוימות, המכוסות על ידי GDPR.

אנו שואפים לנקוט בצעדים סבירים כדי לאפשר לך לתקן, לתקן, למחוק או להגביל את השימוש בנתונים האישיים שלך.

 

אם ברצונך לקבל הודעה אילו נתונים אישיים אנו מחזיקים בך ואם ברצונך שיוסרו ממערכותינו, אנא שלח לנו דוא”ל לכתובת office@italent.co.il.

בנסיבות מסוימות, יש לך את הזכויות הבאות להגנת נתונים:

0.1. הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך;

0.2. זכות התיקון. זכותך לתקן את המידע שלך אם מידע זה אינו מדויק או לא שלם;

0.3. הזכות להתנגד. זכותך להתנגד לעיבוד הנתונים האישיים שלנו;

0.4. זכות ההגבלה. זכותך לבקש שנגביל את עיבוד המידע האישי שלך;

0.5. הזכות לניידות נתונים. יש לך את הזכות לספק לך עותק של הנתונים האישיים שלך בפורמט מובנה, קריא במכונה ומשמש בדרך כלל;

0.6. הזכות להסיר את הסכמתך. יש לך גם את הזכות למשוך את הסכמתך בכל עת שאנחנו סומכים על הסכמתך לעיבוד המידע האישי שלך;

שימו לב, אנו עשויים לבקש מכם לאמת את זהותכם לפני שתגיבו לבקשות מסוג זה. שימו לב, יתכן שלא נוכל לספק שירות ללא נתונים נחוצים.

זכותך להתלונן בפני רשות להגנת הנתונים על איסוף המידע האישי שלך והשימוש בו. למידע נוסף, אנא צור קשר עם הרשות המקומית להגנת הנתונים באזור הכלכלי האירופי (EEA).

 

  1. זכויות הגנת המידע שלך מכוח חוק הגנת הפרטיות בקליפורניה (CalOPPA)

CalOPPA הוא החוק הממלכתי הראשון במדינה המחייב אתרים מסחריים ושירותים מקוונים לפרסם מדיניות פרטיות. טווח ההגעה של החוק משתרע הרבה מעבר לקליפורניה כדי לדרוש מאדם או חברה בארצות הברית (וניתן להעלות על הדעת את העולם) המפעילה אתרים האוספים מידע המאפשר זיהוי אישי מצרכני קליפורניה לפרסם מדיניות פרטיות בולטת באתר האינטרנט שלה ובה מצוין בדיוק את המידע שנאסף ואלה אנשים איתם היא משתפת, וכדי לעמוד במדיניות זו.

על פי CalOPPA אנו מסכימים לדברים הבאים:

0.1. משתמשים יכולים לבקר באתרנו באופן אנונימי;

0.2. קישור מדיניות הפרטיות שלנו כולל את המילה “פרטיות”, וניתן למצוא אותו בקלות בדף הבית של אתר האינטרנט שלנו;

0.3. משתמשים יקבלו הודעה על כל שינוי במדיניות הפרטיות בדף מדיניות הפרטיות שלנו;

0.4. משתמשים מסוגלים לשנות את המידע האישי שלהם באמצעות שליחת דוא”ל אלינו לכתובת office@italent.co.il.

המדיניות שלנו בנושא איתות “אל תעקוב”:

אנו מכבדים את איתות “אל תעקוב” ואיננו עוקבים, שותלים עוגיות או משתמשים בפרסום כאשר מנגנון דפדפן אל תעקוב אחר קיים. אל תעקוב הוא העדפה שתוכל להגדיר בדפדפן האינטרנט שלך כדי ליידע אתרים שאתה לא רוצה לעקוב אחריהם.

אתה יכול להפעיל או לבטל את אל תעקוב על ידי ביקור בדף העדפות או הגדרות בדפדפן האינטרנט שלך.

 

  1. זכויות הגנת המידע שלך מכוח חוק פרטיות הצרכן בקליפורניה (CCPA)

אם אתה תושב קליפורניה, אתה רשאי ללמוד אילו נתונים אנו אוספים אודותיך, בקש למחוק את הנתונים שלך ולא למכור (לשתף) אותם. כדי לממש את זכויות הגנת הנתונים שלך, אתה יכול להגיש בקשות מסוימות ולבקש מאיתנו:

 

0.1. איזה מידע אישי יש לנו אודותיך. אם תגיש בקשה זו, נחזור אליך:

0.0.1. קטגוריות המידע האישי שאספנו אודותיך.

0.0.2. קטגוריות המקורות מהן אנו אוספים את המידע האישי שלך.

0.0.3. המטרה העסקית או המסחרית לאיסוף או מכירת המידע האישי שלך.

0.0.4. הקטגוריות של צדדים שלישיים איתם אנו חולקים מידע אישי.

0.0.5. פרטי המידע האישיים שאספנו אודותיך.

0.0.6. רשימה של קטגוריות של מידע אישי שמכרנו, יחד עם הקטגוריה של כל חברה אחרת שמכרנו לה. אם לא מכרנו את המידע האישי שלכם, אנו נודיע לכם על עובדה זו.

0.0.7. רשימה של קטגוריות של מידע אישי שחשפנו למטרה עסקית, יחד עם הקטגוריה של כל חברה אחרת ששיתפנו איתה.

לתשומת ליבך, אתה רשאי לבקש מאיתנו לספק לך מידע זה עד פעמיים במהלך תקופה של שנים- עשר חודשים. כאשר אתה מגיש בקשה זו, המידע שנמסר עשוי להיות מוגבל למידע האישי שאספנו אודותיך ב- 12 החודשים האחרונים.

0.2. למחיקת המידע האישי שלך. אם תגיש בקשה זו, אנו נמחק את המידע האישי שאנו מחזיקים בנוגע למועד בקשתך מהרשומות שלנו ונפנה לכל ספקי השירות לעשות את אותו הדבר. במקרים מסוימים, מחיקה עשויה להתבצע באמצעות זיהוי המידע. אם תבחר למחוק את המידע האישי שלך, יתכן שלא תוכל להשתמש בפונקציות מסוימות המחייבות את המידע האישי שלך לפעול.

0.3. כדי להפסיק למכור את המידע האישי שלך. איננו מוכרים או משכירים את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים לכל מטרה שהיא. אנו לא מוכרים את המידע האישי שלך בתמורה כספית. עם זאת, בנסיבות מסוימות, העברת מידע אישי לצד שלישי, או בתוך משפחת החברות שלנו, ללא תמורה כספית עשויה להיחשב כ”מכירה “על פי החוק בקליפורניה. אתה הבעלים היחיד של הנתונים האישיים שלך ויכול לבקש גילוי או מחיקה בכל עת.

 

אם תגיש בקשה להפסקת מכירת המידע האישי שלך, נפסיק לבצע העברות כאלה.

שימו לב, אם תבקשו מאיתנו למחוק או להפסיק למכור את הנתונים שלכם, הדבר עשוי להשפיע על החוויה שלכם אתנו, וייתכן שלא תוכלו להשתתף בתוכניות או בשירותי חברות מסוימים המחייבים שימוש במידע האישי שלכם כדי לתפקד. אך בשום פנים ואופן, לא נפלה אותך לרעה בשל הפעלת זכויותיך.

כדי לממש את זכויות ההגנה על נתונים מקליפורניה שתוארו לעיל, אנא שלחו את בקשותיכם בדוא”ל: office@italent.co.il.

זכויות הגנת המידע שלך, שתוארו לעיל, מכוסות על ידי CCPA, קיצור לחוק פרטיות הצרכן בקליפורניה. למידע נוסף בקר באתר הרשמי של חוק קליפורניה בקליפורניה. CCPA נכנס לתוקף ב- 01/01/2020.

 

 

  1. ספקי שירות

אנו עשויים להעסיק חברות ואנשים פרטיים של צדדים שלישיים בכדי להקל על השירות שלנו (“ספקי שירות”), לספק שירות מטעמנו, לבצע שירותים הקשורים לשירות או לסייע לנו בניתוח השימוש בשירות שלנו.
לצדדים שלישיים אלה יש גישה לנתונים האישיים שלך רק כדי לבצע משימות אלה מטעמנו והם מחויבים שלא לחשוף או להשתמש בהם למטרה אחרת.

  1. אנליטיקס

אנו עשויים להשתמש בספקי שירות של צד שלישי כדי לפקח ולנתח את השימוש בשירות שלנו.

  1. כלי CI / CD

אנו עשויים להשתמש בספקי שירות של צד שלישי כדי להפוך את תהליך הפיתוח של השירות שלנו לאוטומטי.

  1. שיווק מחדש התנהגותי

אנו עשויים להשתמש בשירותי שיווק מחדש כדי לפרסם עבורכם באתרי צד ג ’לאחר שביקרתם בשירות שלנו. אנו וספקי הצד השלישי שלנו משתמשים בעוגיות כדי ליידע, לבצע אופטימיזציה ולהציג מודעות על סמך ביקוריך בעבר בשירות שלנו.

  1. קישורים לאתרים אחרים
    השירות שלנו עשוי להכיל קישורים לאתרים אחרים שאינם מופעלים על ידינו. אם תלחץ על קישור של צד שלישי, תועבר לאתר של צד שלישי. אנו ממליצים לך בחום לעיין במדיניות הפרטיות של כל אתר שאתה מבקר בו.

אין לנו שום שליטה עליהם ואנחנו לא לוקחים אחריות כלשהי על התוכן, מדיניות הפרטיות או הפרקטיקות של אתרים ושירותים של צד שלישי כלשהו.

  1. פרטיות ילדים

השירותים שלנו אינם מיועדים לשימוש ילדים מתחת לגיל 18 (“ילד” או “ילדים”).

איננו אוספים ביודעין מידע המאפשר זיהוי אישי מילדים מתחת לגיל 18. אם נודע לך שילד סיפק לנו נתונים אישיים, אנא צור איתנו קשר. אם נהיה מודעים לכך שאספנו נתונים אישיים מילדים ללא אימות של הסכמת ההורים, אנו נוקטים צעדים להסרת מידע זה מהשרתים שלנו.

 

  1. שינויים במדיניות פרטיות זו

אנו עשויים לעדכן את מדיניות הפרטיות שלנו מעת לעת. אנו נודיע לך על כל שינוי על ידי פרסום מדיניות הפרטיות החדשה בדף זה.

אנו נודיע לך באמצעות דוא”ל ו / או הודעה בולטת על השירות שלנו, לפני שהשינוי ייכנס לתוקף ולעדכן את “תאריך ההתחלה” בראש מדיניות פרטיות זו.

מומלץ לעיין מדיניות פרטיות זו מעת לעת בכל שינוי. שינויים במדיניות פרטיות זו יעילים כאשר הם מתפרסמים בדף זה.

  1. צור קשר

אם יש לך שאלות לגבי מדיניות פרטיות זו, אנא צור איתנו קשר באמצעות הדוא”ל: office@italent.co.il.