
התעשייה שלנו, כמו רבות אחרות, נאלצת להגיב מהר מאוד, לאלתר ולהתמודד עם מגוון שינויים- יש פתרונות! הם לפעמים מאוד פשוטים, ואנחנו שמחים להדריך אתכם.
דף הבית » Information Center
אנו מעודדים את הצוות שלנו ללמידה שוטפת, לשיפור הכישורים ולצמיחה אישית. למדנו שצוות טוב סובב סביב תקשורת והיכולת להביא את עצמך לידי ביטוי, ולכן אנו תמיד מציעים לצוות שלנו את ההזדמנות לחלוק את הידע שלהם. זו משימה בהתהוות, אבל אנחנו עושים אותה יחד, ונהנים מהדרך.תהנו, וברוכים הבאים לחצר האחורית שלנו.

התעשייה שלנו, כמו רבות אחרות, נאלצת להגיב מהר מאוד, לאלתר ולהתמודד עם מגוון שינויים- יש פתרונות! הם לפעמים מאוד פשוטים, ואנחנו שמחים להדריך אתכם.

שרוליק דבורסקי, מנכ"ל ואחד ממייסדיה של חברת TailorMed, עלה עם דנה לשיחה על אתגרים, הזדמנויות ושינויים שילוו אותנו לטווח הרחוק.

דנה בש שלח ונטע קפצו על שיחה ודיברו על הצעות ערך, בידול והתהליך שכל אחד מאיתנו יכול לעבור כדי לגלות את הדברים שיעזרו לו להצליח.

דנה בש שלח ודרור דוידוף בשיחה על איך עושים אדפטציה לחיי היום יום של החברה, ולמה תקשורת לא פורמלית היא לא פחות חשובה מכל היתר.

הנרי חן ויינשטיין, משקיע הון סיכון ומייסד Travel Tehc Nation – פלטפורמה המסייעת לסטרטאפים ולשחקנים גדולים בתחום ה Travel לשתף פעולה ולהאיץ את עתיד הענף יחד.

דנה ויחיאל ישבו לשוחח על התמודדות במצבי לחץ, כיצד בחר לפעול בחר בחברה שלו החל מקיצוצי עובדים, תכנית התייעלות, ושימור שיחות המסדרון כמשהו פורמלי.

לקוחות iTalent מדברים על אתגרי גיוס וההתמודדות בשנת 2022 – Bosch israel
פינה בה נראיין מנהלים וא.נשי HR מהתעשייה, בכדי שנוכל ללמוד על אתגרי הגיוס הרלוונטים בחברות בתקופה זו וכן להכיר את תהליך הגיוס הייחודי שלנו . והפעם אנחנו עם אורנה שובה, מחברת Bosch.

תכירו את Lihi Prager, Global Talent Acquisition Partner המוכשרת מחברת Walnut

פינה חדשה בה נראיין מנהלים וא.נשי HR מהתעשייה, בכדי שנוכל ללמוד על אתגרי הגיוס הרלוונטים בחברות בתקופה זו וכן להכיר את תהליך הגיוס הייחודי שלנו . והפעם אנחנו עם גנית דקל, מחברת Trullion.

דנה בש שלח, Co-Founder & CEO שלנו חיה את עולם הגיוס כבר מעל שני עשורים, יזמית אופטימית בפני עצמה ודי וראתה את כל המצבים בתעשייה: צמיחה מטורפת, 4 משברי שוק קשים כשביניהם קורונה אחת ששינתה והגדירה מחדש את ההתנהגות שלנו כמעסיקים.
בתקופה מאתגרת של חוסר ודאות, ביקשנו מדנה לתרום מהידע והניסיון שלה כדי לעזור לכם להבין את המצב טוב יותר ולצמוח על אף המשבר.

אילנית לוי ביטון , VP Talent and Operations שלנו מסכמת 5 שנים ב- iTalent כסמנכ”לית ומנהלת חטיבת הפרויקטים. זו ההזדמנות שלנו לומר תודה ועל הדרך ללמוד ממנה.

מזמינים אתכם לצפות ב- Videocast מרתק או להאזין בכל ערוצי הפודקאסט שלנו.
LeadersTalk By iTalent Number 23
את השיחה הזו הקלטנו רגע לפני תקופת אי הודאות הנוכחית.
ודווקא עכשיו היא רלוונטית יותר מתמיד כי השיח הוא על תהליך מהותי החשוב לכל חברה, לכל מצב שוק ובטח בחוסר ודאות.
בסופו של יום התהליך חיזק, חידד ופיתח כי ולא משנה מהו המצב החיצוני, החוזק מגיע מבפנים.
המחויבות שלנו היא להביא את הארגונים והצוותים שעובדים איתנו למקום טוב יותר – יותר גמישים לשינויים, יותר מעורבים ועם קשת נרחבת יותר של כלים, שתאפשר להם ליצור עתיד טוב יותר.
האם אתה באמת רוצה לבטל את הסכמתך?
האם אתה באמת רוצה לבטל את הסכמתך?