
גל הפיטורים הנוכחי בשוק הטכנולוגיה הישראלי, לא דומה לזה של משבר הדוט.קום ב-2000, והמפוטרים מוצאים במהירות מקומות עבודה חלופיים – מסבירה דנה בש שלח, מנכ"לית ושותפה בחברת השמה iTalent. והאם דרישות והצעות שכר פחתו? צפו בראיוןTV
אנו מעודדים את הצוות שלנו ללמידה שוטפת, לשיפור הכישורים ולצמיחה אישית. למדנו שצוות טוב סובב סביב תקשורת והיכולת להביא את עצמך לידי ביטוי, ולכן אנו תמיד מציעים לצוות שלנו את ההזדמנות לחלוק את הידע שלהם. זו משימה בהתהוות, אבל אנחנו עושים אותה יחד, ונהנים מהדרך.תהנו, וברוכים הבאים לחצר האחורית שלנו.
גל הפיטורים הנוכחי בשוק הטכנולוגיה הישראלי, לא דומה לזה של משבר הדוט.קום ב-2000, והמפוטרים מוצאים במהירות מקומות עבודה חלופיים – מסבירה דנה בש שלח, מנכ"לית ושותפה בחברת השמה iTalent. והאם דרישות והצעות שכר פחתו? צפו בראיוןTV
הכירו את Or Zarmi, Talent Acquisition Team Lead המוכשרת מחברת Verbit.ai.
מזמינים אתכם לצפות ב- Videocast מרתק או להאזין בכל ערוצי הפודקאסט שלנו.
LeadersTalk By iTalent Number 22
ליטל ירון, Head of Global, Leadership & Executive Division שלנו משוחחת עם סנדרין קאלק, Director of DevOps and SaaS Cloud Operational ב – Aqua שאנחנו גייסנו אותה לתפקיד.
תכירו את קובי סלע, CEO של חברת Axilion, יזם סדרתי ומוכשר שהגיע אלינו עם הסטרטאפ השלישי שלו בחיפוש אחר מספר תפקידים בכירים.
תו
אלי אביאן, CEO בeTribez, שמפתחים פלטפורה המעניקה שליטה ובקרה למנהלי סטודיו של סרטים וטלוויזיה עם פתרונות דיגיטליים מתקדמים.
מזמינים אתכם לצפות ב- Videocast מרתק או להאזין בכל ערוצי הפודקאסט שלנו.
LeadersTalk By iTalent Number 21
דנה בש שלח, Co-Founder & CEO שלנו בשיחה אחת על אחד עם יוסי הרשקו, General Manager Israel ב- CWT.
__
חברת CWT הינה חברה גלובלית שנותנת שירותי טיולים עסקיים מהמובילות בעולם.
תהליך גיוס ובחינה נכונים הם הדרך היחידה לוודא שאתם מגייסים את האנשים הנכונים לשבת בכיסאות החברה שלכם מבלי לפספס הזדמנויות גדולות
זה היה אחד המפגשים הטובים שלנו והתגובות לא איחרו לבוא!
השבוע קיימנו מפגש שכולו עסק בגיוס וקליטה מרחוק, זאת ההזדמנות למי שפספס או רוצה להקשיב שוב.
גם ללא מגיפה עולמית, קצב הגידול של ההתפתחות הטכנולוגית, החברתית והכלכלית גורם לנו להתמודד עם הלא נודע כמעט על בסיס יומי. לכן הגיע הזמן לדבר על חוסן.
שיחות ממליצים יכולות וצריכות לקחת אתכם הרבה יותר לעומק הפסיכולוגי, הכישרונות והגישה של המועמד לעבודה.
במהלך החודשים האחרונים חל שינוי משמעותי בתעשיית ההייטק, כאשר ישנם תחומים שצומחים בקצב שיא, ותחומים אחרים שמתכווצים בכאב. אלה זמנים לא בטוחים בלשון המעטה. אך מעגל החיים נמשך, ועסקים רבים עדיין מושכים השקעות ומגייסים.
לאחר מספר חודשים של אי וודאות כלכלית והגבלות קורונה מתמשכות, מיתוג מעסיק קיבל משמעות חדשה ובהתאם דורש גישה שונה.
המחויבות שלנו היא להביא את הארגונים והצוותים שעובדים איתנו למקום טוב יותר – יותר גמישים לשינויים, יותר מעורבים ועם קשת נרחבת יותר של כלים, שתאפשר להם ליצור עתיד טוב יותר.