
האם העובדים מנסים לעבוד פחות על חשבון המעסיק או שהיזמים והמנכ"לים מתלוננים על ירידה בתפוקה הזויים?
דף הבית » Information Center
אנו מעודדים את הצוות שלנו ללמידה שוטפת, לשיפור הכישורים ולצמיחה אישית. למדנו שצוות טוב סובב סביב תקשורת והיכולת להביא את עצמך לידי ביטוי, ולכן אנו תמיד מציעים לצוות שלנו את ההזדמנות לחלוק את הידע שלהם. זו משימה בהתהוות, אבל אנחנו עושים אותה יחד, ונהנים מהדרך.תהנו, וברוכים הבאים לחצר האחורית שלנו.

האם העובדים מנסים לעבוד פחות על חשבון המעסיק או שהיזמים והמנכ"לים מתלוננים על ירידה בתפוקה הזויים?

לקוחות iTalent מדברים על אתגרי גיוס וההתמודדות בשנת 2022 – Bosch israel
פינה בה נראיין מנהלים וא.נשי HR מהתעשייה, בכדי שנוכל ללמוד על אתגרי הגיוס הרלוונטים בחברות בתקופה זו וכן להכיר את תהליך הגיוס הייחודי שלנו . והפעם אנחנו עם אורנה שובה, מחברת Bosch.

תכירו את Lihi Prager, Global Talent Acquisition Partner המוכשרת מחברת Walnut

פינה חדשה בה נראיין מנהלים וא.נשי HR מהתעשייה, בכדי שנוכל ללמוד על אתגרי הגיוס הרלוונטים בחברות בתקופה זו וכן להכיר את תהליך הגיוס הייחודי שלנו . והפעם אנחנו עם גנית דקל, מחברת Trullion.

דנה בש שלח, Co-Founder & CEO שלנו חיה את עולם הגיוס כבר מעל שני עשורים, יזמית אופטימית בפני עצמה ודי וראתה את כל המצבים בתעשייה: צמיחה מטורפת, 4 משברי שוק קשים כשביניהם קורונה אחת ששינתה והגדירה מחדש את ההתנהגות שלנו כמעסיקים.
בתקופה מאתגרת של חוסר ודאות, ביקשנו מדנה לתרום מהידע והניסיון שלה כדי לעזור לכם להבין את המצב טוב יותר ולצמוח על אף המשבר.

אילנית לוי ביטון , VP Talent and Operations שלנו מסכמת 5 שנים ב- iTalent כסמנכ”לית ומנהלת חטיבת הפרויקטים. זו ההזדמנות שלנו לומר תודה ועל הדרך ללמוד ממנה.

"איך זה יכול להיות?" השאלה הזו מהדהדת בחדרי ישיבות של צוותי גיוס ברגע שמועמד מצוין, שעבר תהליך מלא ונראה לגמרי בעניין, פתאום אומר 'לא'. המשכורת

מקור הצורך בתהליך גיוס פנימי יזמים רבים נתקלים באתגר המוכר של עולם ההייטק: הרצון לצמוח מהר, מול המציאות שבה קשה למצוא את האנשים הנכונים. עבור

המשרה פתוחה כבר שלושה חודשים. עשרות או אפילו מאות מועמדים הגישו מועמדות למשרה שלכם , אך אף אחד מהם לא באמת מתאים. ראש הצוות מתחיל

הכניסה של כלי בינה מלאכותית לתהליכי הגיוס דורשת ממנהלי ומנהלות גיוס להיות עוד יותר טובים בתפקיד שלהם, לדעת לייצר אסטרטגיית גיוס מבוססת דאטה, ידע שוק, תרבות ארגונית ויכולת לנהל תהליך בצורה חדה ואנושית מא' ועד ת'


אחד האתגרים המשמעותיים ביותר בתהליכי גיוס בעולם העבודה הנוכחי הוא למשוך מועמדים פסיביים, טאנלטים שלא יגישו מועמדות באופן אקטיבי באתרי הקריירה השונים אבל הם לגמרי
המחויבות שלנו היא להביא את הארגונים והצוותים שעובדים איתנו למקום טוב יותר – יותר גמישים לשינויים, יותר מעורבים ועם קשת נרחבת יותר של כלים, שתאפשר להם ליצור עתיד טוב יותר.
האם אתה באמת רוצה לבטל את הסכמתך?
האם אתה באמת רוצה לבטל את הסכמתך?